Apa Kangen este hidratanta
Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/rapa1593/public_html/wp-content/themes/mh-magazine-lite/content.php on line 16
O caracteristica importanta a apei kangen este structura moleculara. La cea mai mare parte din apa de la robinet sau imbuteliata, moleculele H2O tind sa se grupeze in ciorchini de cate 10-20. Activitatea electronica are loc la suprafata unei molecule, iar daca moleculele se strang ciorchine, suprafata totala scade, scazand prin urmare si activitatea electronica.
Dimpotriva, cu cat sunt mai mici grupurile formate, cu atat mai mare este activitatea electronica. Cu cat este mai mic ciorchinele de molecule, cu atat este apa mai apta sa hidrateze celula si cu atat mai mult oxigen poate ea furniza. Apa pe care o beti nu ar trebui sa aiba mai mult de 5-6 molecule grupate impreuna. Ideal, ar trebui sa aveti apa monomoleculara – fiecare molecula fiind singura, fara un ciorchine atasat.
Apa kangen este structurata (este compusa din grupuri de 5 pana la 6 molecule), ceea ce inseamna ca este inconjurata de molecule care o ajuta sa intre in celule mai usor si mai rapid. Apa kangen hidrateaza celulele, dar este in acelasi timp si un mijloc de transport, in doua sensuri: pe de o parte duce substantele hranitoare in celula si pe de alta parte scoate din celula substantele reziduale.
Multi oameni cred ca pentru a bea opt, zece, sau mai multe pahare de apa pe zi este raspunsul la problema hidratarii. Deci, contrar credintei comune, a hidrata organismul nu inseamna a bea opt pahare de apa pe zi, si cea mai buna sursa de apa nu sunt paraiele glaciare. Putem bea zece, cinsprezece, sau chiar douazeci de pahare de apa de cea mai buna calitate pe zi, si tot nu vom fi bine hidratati. Daca nu putem pastra apa in celule ne vom duce la baie de opt, de zece, de cinsprezece sau de douazeci de ori pe zi. Trece doar prin corp, in loc sa ramana in celule si sa hraneasca organismul.
Apa bauta poate trece prin corp fara sa hidrateze cu adevarat, si noi credem ca daca am baut destul, suntem cu siguranta sanatosi! Corpul dumneavoastra poate fi plin de astfel de apa, si totusi veti fi deshidratati, pentru ca apa nu poate ajunge la celule si la tesutul conjunctiv, unde este cel mai mult nevoie de ea si de unde va mentine inima, plamanii, creierul, ficatul si pielea sanatoase si pline de viata.
Cu toate calitatile minunate ale apei, daca bei tipul cel rau de apa, poti sa devii bolnav, obosit si gras. Apa ta, ca aproape orice ingerezi, trebuie sa fie bogata in electroni si alcalina (apa kangen). Din pacate, aproape toata apa aflata la indemana este acida, iar asta va face corpul tau acid si va declansa intreg ciclul de acumulare a grasimilor pentru autoaparare. Asta in timp ce corpul ar trebui sa fie in masura sa utilizeze toata apa pe care i-o furnizezi pentru a neutraliza si spala acizii!
Cu apa acida, nu vei ajunge niciodata la greutatea ideala sau la o stare ideala de sanatate. Daca iti hidratezi corpul cum trebuie cu apa kangen, bogata in electroni, vei furniza ceea ce ii este necesar organismului pentru a mentine sanatatea celulelor si echilibrul pH-ului – fara a fi nevoie sa se fure agenti neutralizatori din alta parte a corpului, unde acestia au alte misiuni de indeplinit. Celulele corporale sunt sanatoase in masura in care fluidele care le spala sunt.
Nota: Apa kangen are o tensiune de suprafata de aproximativ 43 dyn/cm. Fara aceasta tensiunea superficiala scazuta apa nu poate sa treaca prin peretele grasos al celulei!
Leave a comment