"Sanatatea e in mainile tale"
"Alege sa fii sanatos cu Apa Kangen"

  • apa-kangen-2
  • apa-kangen-3
  • apa-kangen-5
  • apa-kangen-6
  • apa-kangen-7
  • apa-kangen-4
  • apa-kangen-1
1 2 3 4 5 6 7

Cancerul, aciditatea si apa alcalina kangen

Exista numeroase studii care arata ca, cancerul prospera intr-un mediu acid si nu poate supravietui intr-un mediu alcalin, normal. Celulele canceroase fac organismul si mai acid, pentru ca ele produc acid lactic. Deci, atunci cand exista cancer, nivelul pH-ului este scazut si corpul este prea acid.

Luarea de masuri pentru a face corpul mai alcalin este vitala in lupta impotriva cancerului. Din pacate, cea mai mare parte a alimentelor si bauturilor pe care le consumam sunt acide, cum ar fi carnea, cerealele, zaharul rafinat si bauturile racoritoare. Cu alte cuvinte, daca nu avem o dieta sanatoasa, plina de legume si fructe proaspete, corpul devine mult prea acid, fiind un mediu foarte bun pentru cancer sa se dezvolte.

Keiichi Morishita spune in cartea Adevarul Ascuns al Cancerului: atunci cand sangele incepe sa devina acid, corpul depoziteaza substantele acide din sange (de obicei, toxine) in celule pentru a-i permite sangelui sa ramana usor alcalin. Acest lucru face ca celulele organismului sa devina acide si toxice, ceea ce duce la o scadere a nivelului de oxigenare a lor, producand daune ADN-ului si enzimelor respiratorii. In timp, nivelul de aciditate din aceste celule creste si ele mor. Aceste celule moarte se transforma in acizi. Cu toate acestea, unele dintre aceste celule acide se pot adapta in acel mediu. Deci, in loc sa moara, ca celulele normale intr-un mediu acid, unele celule supravietuiesc, devenind celule anormale, canceroase. Aceste celule anormale sunt numite celule maligne. Celulele canceroase nu corespund cu functionarea creierului si nici cu propriul nostru cod ADN de memorie. Prin urmare, celulele canceroase cresc la nesfarsit si fara o ordine anume.Acesta este cancerul.

Sang Whang, in cartea Inversarea Imbatranirii, subliniaza faptul ca toxinele sunt acide. In cazul in care sangele este prea acid, toxinele din celule nu pot fi eliberate in sange. Deci, celulele nu pot fi detoxifiate. Aceasta acumulare de toxine in celule produce o oxigenare slaba a celulelor acide, transformandu-se in celule canceroase. El spune “in general, bolile degenerative sunt rezultatul acumularii de deseuri acide in noi. Cand ne nastem, avem cea mai mare concentratie de minerale alcaline si, de asemenea, cel mai mare pH al corpului. Din acel moment, procesul normal de viata acidifica treptat organismul. Acesta este motivul ca bolile degenerative nu apar cand suntem tineri. Inversarea imbatranirii necesita doua etape distincte – chimice si fizice. Primul pas este de a reduce aciditatea corpului, astfel incat celulele sa poata elimina reziduurile acide in sange. Al doilea pas este sa poata elimina deseurile acide din sange, astfel incat acestea sa fie evacuate din organism”.

Practic, la toti bolnavi de cancer, pH-ul corpului are un nivel scazut. Acest lucru se datoreaza faptului ca, cancerul este creat si prospera intr-un organism care are un nivel scazut de pH, un organism care este acid. PH-ul scazut determina organismul sa stocheze mai multe toxine in celule si sa reduca nivelul de oxigen. Ambele situatii sunt fundamentale pentru dezvoltarea cancerului. Cand celulele canceroase cresc, ele produc acid si mai mult.

Apa alcalina kangen, folosita regulat, creste nivelul pH-ul corpului. Cum? Mai intai curata sangele de toxine, ajutand organismul sa le elimine. Odata ce sangele este curatat, celulele observa acest lucru si incep sa elibereze toxine in fluxul sanguin, acum cand au o ocazie de a scapa de ele. (Toxinele sunt acide, iar celulele nu le vor elibera in sange, in cazul cand acesta este prea acid – sangele trebuie pastrat intr-un interval de pH usor alcalin 7.35-7.45, daca nu intervine coma si apoi decesul).

Deoarece celulele acide sunt incarcate de toxine, ele vor elibera in sange deseurile treptat, pentru a mentine pH-ul sangelui. In plus, din cauza ca celulele canceroase produc energie anaeroba, rezultand acid lactic ca produs secundar, acestea creaza aciditate si mai multa. Este nevoie de mult timp pentru normalizarea pH-ului organismului din cauza acestor factori.
Celulele canceroase sunt o forma de aparare a corpului impotriva acidozei metabolice, ele primind instructiuni de la creier de a bloca sau elimina acidul lactic din celule. Celulele canceroase produc energie aproape in intregime prin fermentarea glucozei. Acest proces de fermentare produce acid lactic ca produs secundar. Cand se opreste eliminarea acidului lactic, acesta se acumuleaza in celulele canceroase. La un moment dat, acest acid lactic se formeaza pana la un punct in care celulele canceroase nu mai pot functiona si ele mor. Unele dintre ele supravietuiesc si se dezvolta.

Apa alcalina kangen stimuleaza potentialul membranei celulare (ajutand peretii celulelor sa lucreze mai bine), optimizeaza reactiiile chimice celulare si mareste eficienta celulelor. Acest lucru imbunatateste:
- protectia si fortificarea celulei, prin impiedicarea toxinelor si agentilor patogeni sa intre in celule;
- repararea si recuperarea celulelor, prin cresterea fluxului de nutrienti si oxigen, si accesul acestora in celule;
- detoxifierea celulelor prin accelerarea transferului de deseuri si eliminarea toxinelor din celule.

Factorii cheie care influenteaza capacitatea peretilor celulei sa consume oxigen si alte elemente nutritive, si pentru a elimina toxinele, sunt concentratiile de ioni negativi si pozitivi din interiorul si exteriorul celulei. Acesti ioni formeaza membranele celulare puternice si determina buna functionare a celulele noastre. Elementele cheie implicate sunt ionii de sodiu (Na+), de potasiu (K+), de clorura (Cl-) si de calciu (Ca 2+). Aceste patru elemente se gasesc din belsug in apa alcalina kangen.

Ascita este o acumulare de apa sau lichid in plamani sau in stomac provocata de cancer. Dr. Hamer, mentiona intr-un articol, ca aceasta acumulare de lichid se produce atunci cand se omoara cancerul. Motivul principal al producerii acestei acumulari de lichid este legat de aciditate. Cancerul produce deseuri acide, acestea se acumuleaza, si organismul dilueaza aceasta acumulare de acid cu lichid. Acumularea este foarte acida si ar fi daunatoare daca nu ar fi diluata. Deci, corpul produce lichid pentru a dilua acidul in incercarea de a se proteja. Uneori, un ficat care nu functioneaza bine este motivul pentru care organismul nu poate scapa de acizi, sau rinichii nu functioneaza bine. Atunci cand exista cancer, exista si aciditate mare.

Primul pas in lupta contra cancerului ar trebui sa fie o dezintoxicare si aducerea organismului intr-o stare de alcalinizare. Alcalinizarea reprezinta tocmai revenirea corpului la un raport al pH-ului echilibrat prin eliminarea deseurilor acide in exces.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*