"Sanatatea e in mainile tale"
"Alege sa fii sanatos cu Apa Kangen"

  • apa-kangen-2
  • apa-kangen-3
  • apa-kangen-5
  • apa-kangen-6
  • apa-kangen-7
  • apa-kangen-4
  • apa-kangen-1
1 2 3 4 5 6 7

Mineralele organice din apa Kangen

 

Apa alcalina kangen este bogata in minerale organice. Ce este un mineral organic si de ce este recomandat consumul de apa alcalina kangen?

Mineralele sunt esentiale pentru sanatatea noastra. Sunt baza cresterii, dezvoltarii si bunei functionari a organismului, iar celelalte elemente nutritive din alimente sunt caramizile cu care se construieste un organism sanatos. Mineralele sunt foarte importante in mentinerea tesutului fluid al sangelui. Ele mentin echilibrul acid /alcalin din sange, permit altor elemente nutritive sa treaca in sange si ajuta la transportul nutrientilor la celule. O usoara schimbare in sange a concentratiei de minerale poate pune in pericol sanatatea si viata.

Un mineral anorganic, asa cum se gaseste in natura (cu numarul de protoni egal cu cel al electronilor), este inactiv si ineficient pentru om, fiind din punct de vedere electric, neutru. In momentul in care trece prin procesul de ionizare, ia forma ionica, pierzand sau castigand electroni. Mineralul devine activ din punct de vedere biologic, transformandu-se intr-un mineral organic. Astfel, un mineral activ, fie se comporta ca un purtator de sarcini (ion), fie realizeaza diferite combinatii, conform caracterului sau bazic sau acid.Trebuie să ştiţi că există două tipuri de minerale:

1. minerale organice, sunt produse de plante prin procesul de fotosinteza: calciu, fier, zinc, potasiu, mangneziu, sodiu – sunt esenţiale pentru viaţa noastră

2. mineralele anorganice, se mai numesc minerale metalice: calciu, fier, zinc, potasiu, mangneziu, sodiu – se dizolvă din pietrele de la sol – acestea sunt greu de asimilat de animale – inclusiv de oameni

Oamenii de multe ori cred că pot suplini nevoile lor de minerale din apa minerala. Studiile au arătat că doar 1% din cantitatea de minerale din apa plata poate fi asimilata de corpul nostru. Partea care nu poate fi asimilata devine dăunătoare si trebuie eliminata prin rinichi. Ionizarea converteşte mineralele anorganice din apă potabila in minerale organice (ionice). Ionizatorul imparte apa plata in apa alcalina si apa acida, prin separarea mineralelor in minerale ce dau nastere sarurilor alcaline (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier) si minerale ce dau nastere sarurilor acide (fosfor, sulf, clor, iod). Apa alcalină kangen conţine o supraîncărcare semnificativă de ioni negativi (OH-) şi electroni liberi (efectul său este deci antioxidant), apa acida conţine o supraîncărcare semnificativă de ioni pozitivi (H+), deci efectul este oxidant.Fiecare (OH-) ion din apa alcalina kangen va fi lipit cu un mineral, de exemplu ionii de calciu. Fiecare pahar de apă alcalină kangen contine miliarde de molecule care îmbunătăţesc viaţa. Amintiţi-vă ca, nu este suficient doar să se dizolve calcarul în apa de băut pentru ca organismul sa poata absorbi calciul – organismul nu poate asimila minerale, doar daca sunt sub formă de ioni. Si apa alcalina kangen contine minerale sub forma de ioni, datorita procesului de ionizare.Majoritatea suplimentelor sintetice de minerale sunt de natura anorganica. Deci, consumand aceste suplimente, nu aducem niciun aport de minerale organismului. Studiile au demonstrat ca doar 1% din suplimentele sintetice de minerale este absorbit de organism, restul se elimina la toaleta.

Consumul regulat de apa alcalina kangen ajuta organismul (cu ajutorul mineralelor organice) sa lupte cu aciditatea (cauza tuturor bolilor), prin restabilirea echilibrului alcalin /acid.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*