"Sanatatea e in mainile tale"
"Alege sa fii sanatos cu Apa Kangen"

  • apa-kangen-2
  • apa-kangen-3
  • apa-kangen-5
  • apa-kangen-6
  • apa-kangen-7
  • apa-kangen-4
  • apa-kangen-1
1 2 3 4 5 6 7

Intrebari frecvente

 Ce beneficii ofera apa ionizata alcalina?

Ionizatorul de apa filtreaza in primul rand substantele toxice. El imbogateste aceasta apa cu diverse minerale sub forma de ioni. Apa alcalina kangen produsa prin ionizare este un ajutor valoros organismului prin reducerea hiperaciditatii cauzate de stilul nostru de viata.Care sunt beneficiile apei alcaline kangen pentru sanatatea noastra?

Va recomandam apa alcalina ionizata kangen deoarece ea contribuie la mentinerea echilibului acido–bazic in corpul nostru. Prin distributia de componente electrolit acide si alcaline, apa alcalina contine o proporitie mare de oxigen. Capacitatea sa excelenta de dizolvare permite un drenaj mai eficient al toxinelor din organism. Celulele noastre sunt astfel mai bine hidratate. Utilizata pentru baut sau gatit, ofera un gust minunat de apa proaspata.De ce sa se ia in considerare practica recomandata?

Procedura este proiectata pentru a evita orice supra-reactie a organismului. Vă recomandăm creşterea gradului de alcalinizare încet si in etape.Care este gradul de alcalinitate recomandat pentru consumul zilnic?

Pentru a fi perfect absorbita de organism, apa ar trebui să aibă un pH optim de între 8.5 – 9.5. Noi nu recomandăm sa se bea regulat apă osmozata, sau distilată, pentru lipsa lor de minerale şi pH-ul lor relativ scăzut, de circa 5-6. Se recomandă să se bea apa alcalina ionizata nivelul 1 (pH 8.5 ). După 1 la 2 luni, se pote trece la nivelul 2 (pH 9). Această apă se va consuma ca un remediu, pentru 20 de zile şi apoi se va reveni  la apa alcalină nivelul 1.Suntem predispusi la vreun risc daca bem prea multă apă alcalină kangen?

Datorită prezenţei de minerale, apa potabilă devine extrem de alcalina în timpul electrolizei. Corpul nostru are un sistem tampon (fosfat si bicarbonat), care asigură menţinerea în continuare a echilibrului nostru fiziologic acido-bazic.

Cantitatea de substanţe acide sau alcaline conţinute în corpul nostru nu joacă niciun rol aici. Organismul nu poate fi niciodată prea alcalin. Din contra, în cazul în care organismul este expus la aciditate constantă (sistemul tampon al organismului este în acest caz depasit), consecinţele pot fi grave: un consum permanent de alimente acide scad valorile pH–ului sub 6.8, se pot declansa boli precum diabetul sau disfunctie renala.Ce fel de apa trebuie sa bem cand suntem pe medicamente?

Dacă luaţi medicamente cu apă alcalină kangen, efectul medicamentului poate fi redus printr-o absorbţie prea rapida a apei ionizate sau o asociere cu minerale alcaline. Prin urmare, vă recomandăm să luaţi medicamente doar cu o apă neutră (neionizata, dar filtrata şi purificata).Utilizarea unui ionizator este indicata pentru tulburări de ritm cardiac?

Nu sunt cunoscute efecte adverse. Dacă nu sunteţi sigur, discutaţi cu medicul dumneavoastră.Apa ionizata kangen poate aduce prejudicii în cazul hiper tiroidei?

Nu sunt cunoscute efecte adverse. Dacă aveţi îndoieli, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.Puteţi să beţi apă alcalină kangen în timpul sarcinii?

Mama are nevoie de o cantitate mare de baze, placenta sanatoasa are un pH ridicat şi fătul necesită un mediu alcalin. Un deficit alcalin sta, de exemplu, la originea gretii de dimineaţa a femeilor gravide. Studiile efectuate în Japonia au arătat că apa alcalina s-a dovedit extrem de benefica în timpul sarcinii.

Este deosebit de important pentru mame să absoarbă o mulţime de baze. Corpul femeii gravide este în mod clar programat să acorde prioritate pentru făt. Prin urmare, organismul mamei va ced toate bazele disponibile embrionului.

Pentru femeile gravide: inainte de a bea apă ionizată alcalină, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.Copiii mici pot bea apă alcalină kangen?

Copiii mici pot in mod natural sa bea apă alcalina kangen şi chiar se recomanda prepararea biberoanelor cu apă uşor alcalina, dar exclusiv de nivel 1. Un studiu japonez a arătat că starea de sănătate a copiilor a căror hrană a fost pregătita cu apă alcalină sunt la fel de robusti ca si bebelusii crescuti cu lapte matern.Cata apa kangen ar trebui sa bei?

Unii experti recomanda sa se bea 2 litri pe zi, în timp ce alţii spun 30ml /kg de greutate corporală. Din punct de vedere medical, este dificil să se stabilească o cantitate în general, indivizii sunt prea diferiti. Fiecare individ trebuie sa determine cantitatea de apă care i se potriveste. O funcţie majoră a apei fiind aceea de a drena organismul, întotdeauna asiguraţi-vă că consumati cantitatea necesara de apa. Se recomandă să se bea aproximativ 1,5 litri de apa alcalina kangen pe zi, uneori mai mult în funcţie de caz.In ce caz nu trebuie sa se bea apa alcalina kangen (contra-indicaţii)?

În cazul în care medicul a detectat simptomele unei alcaloze, atunci trebuie să încetaţi să beti apă alcalină. Această disfuncţie este extrem de rară în ţările dezvoltate, care sunt mai degrabă relevante in hiperaciditate. În orice caz, cereti avizul medicului dumneavoastră.Cum puteţi obţine apa alcalina sau apă acida?

Cu ajutorul unui aparat de ionizare a apei. Ionizatorul imparte apa plata in apa alcalina si apa acida, prin separarea mineralelor in minerale ce dau nastere sarurilor alcaline(sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier) si minerale ce dau nastere sarurilor acide (fosfor, sulf, clor, iod). Apa alcalină conţine o supraîncărcare semnificativă de ioni negativi OH- şi electroni liberi (efectul său este deci antioxidant), apa acida conţine o supraîncărcare semnificativă de ioni pozitivi H+, deci efectul este oxidant.De ce se recomanda filtrarea şi ionizarea apei potabile?

Deşi apa potabila este supusă controlului, calitatea acesteia poate varia de la o regiune la alta. Din diverse motive, furnizoriilor germani de apă potabilă le este din ce in ce mai dificil in a furniza apă potabilă impecabila. Un studiu efectuat în 2003 la nivel global de către ONU asupra apei potabile a arătat că calitatea apei potabile în Germania a fost printre cele mai sărace (mediocre).Ce diferenta exista intre gustul apei ionizate şi apa de la robinet (obisnuita)?

Apa ionizata este mult mai gustoasă şi dă impresia de a fi “mai moale” decât apa obisnuita. Dacă beţi, de exemplu, o cantitate mare de apa ionizata, nu te vei simti “balonat” sau “umflat”. Acest fenomen se datorează faptului că dimensiunea micromoleculei a apei ionizate este mai mică, permiţând apei să pătrundă mai uşor în celule. În plus, apa ionizata fiind mai pură (din moment ce a fost filtrata), aroma sa este mai bună decât apa de la robinet care poate conţine impuritati.De ce se formeaza o depunere pe peretii sticlelor de sticlă sau din plastic care conţin apă ionizată?

Aceasta depunere este rezultatul prezenţei de precipitaţii minerale, care pot avea o incarcare electrica diferita de cea a recipientului. Din cauza acestei diferenţe de incarcare, mineralele au tendinţa de a se lipi pe peretele interior al recipientului. Puteţi elimina cu uşurinţă depozitul mineral curatand sticlele cu o soluţie care conţine 25% acid acetic.  Apoi trebuie sa se clateasca recipientul.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*