"Sanatatea e in mainile tale"
"Alege sa fii sanatos cu Apa Kangen"

  • apa-kangen-2
  • apa-kangen-3
  • apa-kangen-5
  • apa-kangen-6
  • apa-kangen-7
  • apa-kangen-4
  • apa-kangen-1
1 2 3 4 5 6 7

Ignoranta in privinta alimentatiei imbolnaveste si ucide!!!

     Inainte de toate trebuie sa stiti ca omul sanatos este o fiinta alcalina. Asta inseamna ca starea normala a celulefor noastre este una alcalina si TOATE MEDIILE LICHIDE din corpul nostru, exceptie facand sucul gastric SUNT ALCALINE! Asa ne-a creeat natura si asa trebuie sa ramanem!  Din pacate pentru om, el nu respecta Legile Naturii, ia Hrana Vie pe care i-o da natura, o pune in oala-cratita-tigaie, o omoara, o oxideaza, o consuma de mic copil pentru ca asa e invatat de parinti, bunici etc. iar rezultatul va fi boala.  

     => În prezent, cercetătorii blamează regimul alimentar ca fiind una dintre principalele cauze ale producerii cancerului. Ce să însemne asta? Că pe oameni îi omoară ceea ce mănâncă?

     => Nu e neapărat din cauza alimentelor în sine. E vorba de ceea ce se întâmplă în corpul nostru. În urma digerării și metabolizării hranei, se acumulează deșeuri acide. Pentru că mâncăm alimente nepotrivite cu natura noastră și nu le eliminam corect, se creează o acumulare de deșeuri acide. (Alimentatia potrivita cu natura noastra este Hrana Vie!!!) Cauza principală a cancerului a fost descoperită în 1931 de către dr. Otto Warburg, un om de știință german care a primit premiul Nobel pentru medicină. El a descoperit că apariția cancerului presupune, fără excepție, două condiții de bază : prea mult acid în țesuturi și insuficient oxigen.

     Ca sa intelegeti mai bine de unde vine acidul in tesuturi am sa va dau urmatorul exemplu: in procesul de respiratie, prin arderea oxigenului, deseul rezultat este dioxidul de carbon. In procesul de metabolizare, se arde zaharul, se ard proteinele, se ard grasimile. Deseul rezultat este ACIDUL. E stiinta pura! Așadar, atunci când ingerăm alimente care produc mult prea mult acid – zahăr, cărnuri, produse lactate, precum și orice fel de chimicale – conservanți, pesticide, aditivi alimentari, coloranți, medicamente, aspartam etc. – se produce o mare cantitate de acid. Prin urmare, devine evident că, din cauza modului în care ne hrănim astăzi (la care putem adăuga și poluarea) se produc o mulțime de reziduuri acide în corpul nostru.

     Îmbolnavirea si boala, inclusiv simptome ale cancerului, tumorilor, diabetului, sclerozei multiple, lupus, HIV/SIDA, depresiei, hipertiroidismului, sindromului Wilson, durerii de încheieturi, sindromului  oboselii cronice, crampelor musculare, alergiilor (la mâncare), astmului, bronsitei, racelilor dese, hipoglicemiei, reactiilor alergice la orice substante chimice, poftei de mâncare, indigestiei, încheieturilor inflamate, insomniei, gazelor, balonarii, intestinelor iritate, pneumoniei, ulcerului, crampelor intestinale si stomacale si chiar ale pierderii de memorie, reprezinta punctul culminant al anilor de abuz în ceea ce priveste nutritia si al anilor de eliminare proasta a acizilor. Nu ne îmbolnavim ci ne îmbolnavim singuri! 

     Cel mai puternic program pentru aceste efecte negative este de a elimina acizii din sânge si din tesuturi cu ajutorul unui stil de viata alcalin si cu o dieta potrivita. Sunteti autorul si constructorul zilei de mâine si nu trebuie sa platiti un doctor, un avocat, un preot, un bancher pentru a va spune ce vi se va întâmpla mâine. Nimic nu se va întâmpla. Inevitabilul va veni. Veti mosteni roadele muncii de azi. 

 MANCAREA CONTEAZA – Un rezumat de 10 minute – MERITA VAZUT

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*