"Sanatatea e in mainile tale"
"Alege sa fii sanatos cu Apa Kangen"

  • apa-kangen-2
  • apa-kangen-3
  • apa-kangen-5
  • apa-kangen-6
  • apa-kangen-7
  • apa-kangen-4
  • apa-kangen-1
1 2 3 4 5 6 7

6) Date Tehnice & Tipurile de Apa produse de LeveLuk SD 501

          LeveLuk SD 501 produce 5 tipuri de apă :

     3 tipuri de Apă Kangen ( pH = 8,5; 9.0 şi 9,5 ) cu efecte terapeutice incomparabile datorita proprietatilor de Anti-Oxidare ( elimina Radicalii Liberi ) , Micro-Srtuctura ( hidratare la nivel celular ) si Alcalinizare ( elimina deseurile acide )

     1 — Apa Kangen 8,5
             Apa Kangen 9,0
             Apa Kangen 9,5

     2 — Apa Clean — trece doar prin filtru, are un pH de 7 şi este o apă plată foarte bună. Aplicaţii: Prepararea mâncării pentru copiii până la un an – doi ; Înghiţirea medicamentelor; Recomandat este sa nu beti apa in timpul mesei pentru ca se dilueaza sucul gastric si se opreste digestia, dar daca totusi simtiti nevoia pentru ca ati mancat ceva prea condimentat sau fierbinte, aceasta apa se poate bea in timpul mesei.

     3 — Apa Beauty sau Apa de Frumuseţe — are pH-ul pielii ( 5,5 — 6,0 ) Aplicaţii: poate fi folosită în loc de afer shave la bărbaţi şi în loc de apă tonică la femei. Folosită pentru corp, catifelează pielea iar folosită în loc de balsam după spălatul părului, tonifică scalpul, descurcă firele de păr şi oferă strălucire părului. Excelentă în rezolvarea multor afecţiuni dermatologice cum ar fi: eczeme, psoreazis, acnee, micoze ale unghiilor şi picioarelor, pişcături de insecte, iritaţii (de asemenea reduce mâncărimile de pojar sau varicelă), arsuri, iritaţii cauzate de scutece, piele uscata, tăieturi şi zgârieturi minore. Inlătură mizeria de pe parchet, gresie, faianţă, veselă, căni, etc.; curăţă şi dă un luciu deosebit obiectelor din sticlă ( ferestre, ochelari, oglinzi, pahare s.a.m.d )

     4 — Apa Super Alcalină cu pH de 11,5 — Aplicaţii: dizolvă şi inlatură pesticidele şi alte chimicale din alimente, în special din legume — fructe — zarzavaturi; se poate folosi pe post de detergent – 1-2 litri in masina de spalat; curata petele de ulei, cafea, soia, smoala; comprese in caz de artrita sau alte condiţii inflamatorii; combate mahmureala

     5 — Apa Super Acidă cu pH de 2,5 — Aplicaţii: foarte bun dezinfectant pentru că omoară toţi germenii cunoscuţi şi toate bacteriile în momentul contactului sau în câteva secunde. Din acest motiv în unele spitale este folosită pentru dezinfectarea aparatului medical, pentru curaţenie şi spălatul mâinilor. Cu scopul de a preveni infecţia, este deosebit de eficientă pentru zgârieturi şi tăieturi minore; poate ajuta la oprirea sângerării şi la controlul durerii. Se foloseşte in saloane de frumuseţe, restaurante, colegii agricole, centre de ingrijire, curatenia generala prin casa etc.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*