"Sanatatea e in mainile tale"
"Alege sa fii sanatos cu Apa Kangen"

  • apa-kangen-2
  • apa-kangen-3
  • apa-kangen-5
  • apa-kangen-6
  • apa-kangen-7
  • apa-kangen-4
  • apa-kangen-1
1 2 3 4 5 6 7

Apa Kangen este antioxidanta

Hidrogenul activ din apa kangen este cel mai puternic antioxidant.

Ionul negativ de hidrogen (H-) din apa kangen, este singurul donor de electroni, care nu devine radical liber prin cedare de electroni. Tot ce face este sa cedeze electronul, arde oxigenul si formeaza apa. El nu devine nicioadata un radical liber. Este singurul antioxidant care se comporta in acest fel si in acelasi timp cel mai puternic antioxidant, pentru ca ionul (H-) din apa kangen se poate deplasa in orice parte a corpului, exact acolo unde este nevoie de el. Acesti ioni trec usor prin toate mediile, chiar si prin cele mai oxidante.Apa energizata este saturata cu electroni, foarte incarcata electric si plina de energie potentiala. Apa kangen are o sarcina negativa, deoarece contine o cantitate mare de electroni, in timp ce acizii sunt dominati de protoni incarcati pozitiv, iar atractia dintre protoni si electroni neutralizeaza acizii daunatori. In cele ce urmeaza, va voi explica cele doua metode de masurare a activitatii electronice sau a potentialului energetic al apei: ORP si rH2.Valoarea ORP (potentialul de oxido-reducere) masoara cantitatea de energie din apa (sau din oricare alt sistem), numarandu-i electronii. Ea se exprima in milivolti (mV). Asigurati-va ca apa pe care o consumati masoara un numar negativ de milivolti. Pentru a ajunge la greutatea ideala (sanatate), apa trebuie sa aiba un ORP de cel putin -50 mV. Dar nici nu vreti sa treceti dincolo de -1 250 mV si pe masura ce va apropiati de aceasta valoare, veti vrea doar o cantitate mai mica. Asta inseamna ca va fi suficienta activitate electronica pentru a neutraliza acizii in exces, care altfel ar determina organismul sa castige sau sa pastreze in greutate. Cele mai multe ape de la robinet vin cu ORP de cam + 500 mV.

Apa kangen are un ORP cu valori cuprinse intre - 300 si - 500 (aceste valori depind de sursa initiala a apei). In alte cuvinte, un pahar de apa Kangen are o capacitate de antioxidare mai mare decat un pahar de suc de portocale proaspat stors.Ganditi-va la rH2 (reducerea de hidrogen, uneori numita si “redox” ca la un soi de metoda de rezerva pentru masurarea ORP. rH2 este masurata pe o scara, ca si pH-ul. Scara rH2 este de la 0 la 44, 22 fiind valoarea neutra. Cu cat este mai mic numarul, cu atata mai mare este concentratia de electroni. Cu fiecare treapta, numarul de electroni creste cu un factor de 10. O crestere de doar doua unitati inseamna de 100 de ori mai multi electroni.

Veti dori ca apa sa aiba un rH2 de 22 sau mai putin. Din nefericire, cele mai multe administratii locale furnizeaza apa cu un rH2 mediu de 30 sau mai mare. Asta inseamna 100 de milioane de electroni mai putin decat ti-ai dori. Aceasta apa nu ne furnizeaza energia de care avem nevoie pentru a fi sanatosi si pentru a ne mentine o greutate sanatoasa.Valoarea rH unei solutii se calculeaza dupa formula:

rH2 = ((ORP + 200) / 30) + (2 * pH-ul)

Apa Kangen are un ORP cu valori cuprinse intre – 300 si – 500 (aceste valori depind de sursa initiala a apei) si un pH de 9.5.

Apa imbuteliata si apa de la chiuveta are ORP intre +300 si +600 (in Romania) si un pH intre 5 si 7.6.

Conform formulei de mai sus, apa kangen are rH2 intre 9 si 16 si apa din comert intre 30 si 40.In alte cuvinte, un pahar de apa kangen are un numar de cel putin 100.000.000.000.000 de electroni mai mare, deci o capacitate de antioxidare mai mare, decat un pahar de apa din comert.O persoana sanatoasa are un rH2 de 21, ceea ce inseamna ca organismul este plin de electroni. Un stadiu precanceros este caracterizat de faptul ca celulele canceroase existente incep sa emita toxine care conduc la pierderea de electroni, care se elimina masiv prin urina. Urina contine cantitati enorme de electroni, in timp ce sangele este oxidat. In stadiul de cancer reversibil, cancer care este vindecabil, sangele este extrem de oxidat, dar mai exista o mica rezerva alcalina, insa urina elimina cantitati uriase de electroni.

In acest fel cancerul pregateste terenul biologic pentru a putea el supravietui, emite toxine care secatuiesc organismul de electroni. In stadiul de cancer ireversibil, cancer incurabil, observam ca sangele este extrem oxidat, de milioane de ori mai oxidat decat sangele sanatos, iar urina prezinta cantitati uriase de electroni. Dr. Morell in Franta a aratat ca celulele canceroase nu mai contin hidrogen. Sunt singurele celule din organism care nu au hidrogen, si se pare ca hidrogenul ar fi supapa de control care ajuta la reglarea cresterii si proliferarii celulare. De aceea marind cantitatea de electroni din organism, cancerul poate fi facut reversibil.Nota: Consumul constant de apa kangen poate ajuta la reducerea inflamarii, durerii, bolilor si a altor simptome cauzate de radicalii liberi. Este cea mai usoara metoda de a ne aproviziona cu antioxidanti – tot ce trebuie sa facem este sa bem apa Kangen!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*