"Sanatatea e in mainile tale"
"Alege sa fii sanatos cu Apa Kangen"

  • apa-kangen-2
  • apa-kangen-3
  • apa-kangen-5
  • apa-kangen-6
  • apa-kangen-7
  • apa-kangen-4
  • apa-kangen-1
1 2 3 4 5 6 7

Apa alcalina Kangen combate aciditatea – Esti acid?

                                                                  Esti acid?


Nu poti evita producerea de acid in interiorul corpului tau. Acizii se formeaza in timpul procesului de digestie (desi, in cadrul unei alimentatii alcaline, intr-o masura mai mica), prin respiratie, prin metabolismul normal si prin descompunerea celulara. Inainte de a apuca sa te gandesti ce se intampla in timp ce respiri, digestia si metabolismul adauga in organism suficient acid pentru a afecta semnificativ pH-ul, avand potentialul de a scadea numarul cu doua unitati.


Asta inseamna ca daca nu ne ajutam cumva corpul sa lupte cu aceste produse secundare acide si/sau daca vom distruge capacitatea organismului de a face acest lucru prin consumul exagerat de alimente si bauturi acide si prin comportament, suntem haraziti sa ramanem grasi (si bolnavi, si obositi).Cei mai multi oameni sunt prinsi in stansoarea unui ciclu al dezechilibrului. Mancam alimente acide (saturate cu protoni). Traim cu emotii negative, care actioneaza si ele impotriva mentinerii unui corp alcalin. Corpurile noastre devin tot mai acide, ceea ce inseamna transformarea celulelor noastre in bacterii, ciuperci si mucegaiuri. Acest lucru nu numai ca ne priveaza de celule sanatoase, dar ne si expune unor produsi secundari toxici ai acestor organisme. Organismul se protejeaza pe sine impotriva acizilor cum poate mai bine, legandu-i cu grasimi si stocandu-i.


Adunam kilograme peste kilograme, simtim durerile si neplacerile inevitabil asociate cu aciditatea si devenim vulnerabili la boala si epuizare. Simtindu-se prea adormiti, prea inerti, nu mai facem efort fizic. Sau facem efort fizic, cu cele mai bune intentii, dar nu cum trebuie si astfel sfarsim prin a deveni si mai acizi. Toate acestea ne amplifica dorinta de a avea stimulente artificiale, fie ele cafea, medicamente, alcool sau zahar, iar acestea ne fac si mai acizi. Ciclul continua la nesfarsit, luand avant cu fiecare tur de pista.Cu alte cuvinte, aici este vorba despre tine. Nu poti scapa de toti acizii. Corpul creeaza el insusi acizi prin digestie, prin metabolism, respiratie si descompunerea celulara. Ceea ce poti face este sa elimini acizii pe care ii ingerezi si sa consumi cantitati mari de hrana si bauturi alcaline, pentru a permite organismului sa neutralizeze acizii care sunt produsi in mod natural.Nota: Un corp sanatos mentine in mod natural propria lui greutate ideala (sanatate).

Sursa: fragmente din Sa slabim cu dieta Young, autori Robert O’Young si Shelley R. Young

Leave a comment

Your email address will not be published.

*