"Sanatatea e in mainile tale"
"Alege sa fii sanatos cu Apa Kangen"

  • apa-kangen-2
  • apa-kangen-3
  • apa-kangen-5
  • apa-kangen-6
  • apa-kangen-7
  • apa-kangen-4
  • apa-kangen-1
1 2 3 4 5 6 7

5 ) Anespa

Filtru de dus ANESPA – pentru dus cu apa termala, mineralizata si alcalina

Primul aparat din lume care utilizeaza sistemul de filtru dublu. Sistemul ANESPA transforma in timp real apa de la dus sau de la cada in apa termala, ionizata, usor alcalina. Este usor de instalat, usor de folosit iar rezultatele se vor vedea imediat.


Benefecii ANESPA

Apa termala produsa de aparatul Anespa este deosebit de eficace impotriva pielii uscate, circulatiei proaste, eczemelor, degeraturilor, contuziilor, entorselor, rigiditatii din umar, nevralgiilor, reumatismului, oboselii, hemoroizilor, durerilor de spate, insomniilor si atrofierii.

Hidratarea pielii

Apa termala bogata in minerale produsa de Anespa confera un ten tanar si contribuie la pastrarea unei pieli fine. Va va face sa va simtiti relaxati ca dupa un tratament SPA cu minerale. Ionii de minerale din apa hranesc pielea conferindu-i stralucire.


Par stralucitor

Tuturor ne place sa avem un par frumos si stralucitor. Apa termala ionizata produsa de Anespa va conferi parului dumneavoastra vigoare si sanatate si o stralucire aparte.

Caracteristici Anespa

Apa de la robinet contine foarte mult clor. Clorul este cel mai mare dusman al pielii. Cand facem baie sau dus acesta este absorbit de piele si formeaza oxizi de clor care, in combinatie cu moleculele de grasime din tesuturi duc la pigmentarea pielii, aparitia pistruilor si imbatranirea pielii. Cu  Anespa va puteti proteja de efectele daunatoare ale apei de la robinet, aparatul eliminand clorul si bacteriile cu ajutorul filtrelor de purificare.

Apa termala

Apa termala este un ingredient unic al carui rol este improspatarea, hidratarea intensa si vindecarea pielii. Ea poate fi utilizata pentru toate tipurile de piele si de par. De aceea firma japoneza Enagic s-a gandit sa produca acest sistem prin intermediul caruia sa aduca in casele oamenilor beneficiile apei termale.

Filtrele Anespa contin numai elementele atent selectionate, benefice pielii, cum ar fi “Tufa”, o piatra minerala realizata prin precipitarea carbonatului de calciu si solidificarea lui.

Tufa este un mineral care se gaseste in unele dintre cele mai vechi izvoare cu apa termala din Japonia situate de-a lungul raului Futamata.

Componentele filtrului Anespa

1. Cartusul de purificare al apei

Turmalina sau turmalinul este un cristal semipretios cu o structura chimica variabila, un silicat complex de aluminiu si bor. Caracteristica turmalinei este aceea de a activa apa prin folosirea efectului de ion negativ. Ea indeparteaza toate impuritatile, cum ar fi compusii organici, cu ajutorul fibrei de carbon activ, transformand apa de la robinet in apa de buna calitate.

2. Magnetul tip neodim-fier-bor (NdFeB)

Magnet cunoscut si sub numele de neodymium, este unul dintre magnetii care contine un metal din categoria pamanturilor rare care depaseste forta coercitiva si produsul energetic al oricarui magnet cunoscut pana acum. Din acest motiv, acest produs reprezinta generatia noua a magnetilor ce au la baza metale rare. Acest magnet de inalta calitate poate descompune moleculele de apa in grupuri mai mici (micro-clustering), apa dobandind o putere mare de penetrare si de hidratare.

3. Filtrul ceramic

Filtrul contine un strat de ceramica de aproximativ trei ori mai mare decat al altor filtre conventionale. Acesta contine bile ceramice care genereaza ioni negativi, producand efectul de relaxare si impiedicand oxidarea.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*