"Sanatatea e in mainile tale"
"Alege sa fii sanatos cu Apa Kangen"

  • apa-kangen-2
  • apa-kangen-3
  • apa-kangen-5
  • apa-kangen-6
  • apa-kangen-7
  • apa-kangen-4
  • apa-kangen-1
1 2 3 4 5 6 7

2) LeveLuk SD501 Platinum

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, LeveLuk SD 501 Platinium, are aceeasi putere si performanta ca LeveLuk SD 501, dar vine cu un design nou si modern, adaptat pentru a se potrivi bucatariilor elegante. Este compact si usor de instalat. Acesta transforma apa de la robinet in timp real in apa cea mai sanatoasa care exista si care este perfecta pentru stabilizarea echilibrului pH-ului din organism.


Ca rezultat al procesului de electroliza, LeveLuk SD 501poate crea 5 categorii de apa in functie de pH-ul selectat, fiecare avand multe utilizari in viata de zi cu zi:

1. Trei tipuri de Apa Alcalina Kangen ( apa cu pH 8,5, pH 9 si pH 9,5)
- Este cea mai sanatoasa apa de baut pentru intreaga familie. Este ideala pentru un gatit sanatos, fara nitriti si nitrati, clor, floruri si alti factori patogeni care se gasesc in apa de la robinet, apa cu care gatim de obicei.
- Este restructurata, hidratand corpul de 9 ori mai repede decat orice apa de baut.
- Este super anti-oxidanta, indepartand radicalii liberi din corp, de 400 de ori mai puternica decat un fresh de portocale!
- Este alcalina, vindecand bolile grave cauzate de aciditate.

2. Apa neutra ( apa cu pH 7 – APA PLATA PENTRU BEBELUSI)
- Este apa recomandata pentru bebelusi datorita faptului ca este cea mai buna apa filtrata de pe piata prin acest filtru performant, avizat ca aparat medical de Ministerul Sanatatii din Japonia.

3. Apa acida de frumusete (apa cu pH 5,5)
- Ofera pielii un aspect mai tanar datorita proprietatilor sale tonifiante. Veti avea  o piele luminoasa si un par stralucitor daca folositi aceasta apa.

4. Apa super acida (apa dezinfectant cu pH 2,5)
- Inlocuieste chimicalele pe care le folosim in bucatarie si baie pentru a dezinfecta.

5. Apa super alcalina (apa detergent natural cu pH 11,5)
- Inlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, solutiile de spalat parchetul si gresia, oferind si un luciu deosebit. Se foloseste si pentru spalarea alimentelor deoarece indeparteaza pesticidele si ierbicidele.

Caracteristicile ionizatorului LeveLuk SD 501 Platinium

Contine un filtru performant compus din carbune activ si o celula de electroliza alcatuita din 7 electrozi mari din titan placati cu platina.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*